Close

DIJOUS, 1 D’ABRIL DE 2021

Aquest dijous de plenitud primaveral ens arribarà carregat d’intensitats, amb un sextil de Plutó a Capricorn en direcció a Mercuri i Neptú a Peixos, que ens posicionarà de manera decidida davant dels nostres somnis i que ens farà buscar tots els  tresors amagats que brillin a dintre nostre o al nostre voltant.

I és que Plutó té una mirada profunda i des de Capricorn encara indaga més, tot buscant l’aigua fresca del pou, la que surt quan s’arriba al límit. Però, Mercuri i Neptú en conjunció a Peixos també tindran una mirada especialment visionària, encara que estigui una mica emboirada pels sentiments més amples, els que arriben més lluny. I el resultat de tota aquesta moguda serà una intuïció fora de sèrie que ara ens arribarà i, tan estiguem  desperts com molt dormits, n’obtindrem visions molt carteres, que estaran plenes de significat.

Fem un apart en la nostra vida trepidant i mirem el cel amb devoció tot compartint totes les serenitats que d’allà ens arribin, encara que per submergir-nos en elles haguem de fer ulls clucs a totes les expressions més sòrdides que puguem trobar en el nostre món més proper. Estiguem receptius i receptives i el cel ens donarà moltes respostes.

Estat de la Lluna: a Escorpió. A les 7 hores i 59 minuts entra a Sagitari.

Subscriu-te!

Subscriu-te al blog Avui els Astres... i rebràs una notificació cada cop que hi hagi una nova entrada.

Et prometem que no enviarem mai correu brossa! Fes un cop d'ull a la nostra política de privacitat per a més informació.

Aquest web utilitza cookies pròpies i de tercers per al seu correcte funcionament i per a fins analítics. En fer clic al botó Acceptar, acceptes aquestes tecnologies i el processament de les dades per a aquests propòsits.    Més informació
Privacidad