DIUMENGE, 22 DE NOVEMBRE DE 2020

Des de les 21 hores 40 minuts del dia d’ahir, el Sol ja transita pel signe de Sagitari i, des d’aquest apartat zodiacal, ens voldrà tornar a omplir d’esperances i d’aquest optimisme, tan proverbial, que caracteritza als nascuts durant aquest període. Estiguem, per tant, disposadíssims i disposadíssimes a mirar el nostre horitzó més proper i a veure’l especialment lluminós, com fem cada any en aquesta època tan fosca.

Es ben curiós, que tot i que el dia més llarg de l’any correspon al primer dia del Sol a  Capricorn, en realitat el període més obscur de l’any, es produeix precisament en temps de Sagitari. Potser per tot això, és que l’esperit d’aquest signe és aferrar-se a les millors coses i esperar-ho tot d’elles, com si no es conformés en veure-ho d’una altra manera. I curiosament, és aquest esperit de recerca i d’esperança el que acaba transformant-ho tot i convertint-ho en positiu. Comencem, doncs, a albirar aquest panorama lluminós que podrem contemplar si mirem endavant amb il·lusió i entusiasme!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s