DISSABTE, 21 DE NOVEMBRE DE 2020

Una mica més enllà del migdia, avui mateix, el planeta Venus ingressarà en el signe d’Escorpió, a on s’hi estarà fins el proper 15 de desembre i des d’on ens voldrà recordar tota la fúria i la màgia dels nostres sentiments.

I és que Escorpió és un signe apassionat i no s’està per tonteries, i així ara els nostres sentiments s’exaltaran i deixaran ben a banda la possible indiferència que pugui haver a dintre nostre.

Però, Venus també està en aquest signe en situació d’exili, és a dir, que la naturalesa d’aquest planeta de l’amor i de la bellesa, no sempre casa del tot amb l’esperit d’Escorpió i, per tant, ara també estarem més dràstics i no tindrem tanta paciència, que si les coses no són com ens agradaria les rebutjarem amb tanta força com tinguem.

Un dels efectes d’aquest trànsit planetari és l’augment de la seducció i de la recerca de l’atractiu  i tot això reforça, evidentment, el nostre ‘sex-appeal’, que ara serà més fàcil de manifestar, encara que vagi en contra del nostre gust o d’aquell esperit més mesurat per quedar bé. Destapem, doncs, el nostre sentiment més marcat, més intens, o més viu, que la natura ens ho agrairà!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s