DIJOUS, 19 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui serà el penúltim dia en què la Lluna, Júpiter, Plutó i Saturn s’ajuntaran en el signe de Capricorn, perquè ara ja només s’ajuntaran una vegada més en aquest signe, durant el mes de desembre, però, a partir d’aquest moment faltaran molts anys i panys perquè tornin a fer-ho.

I potser són ells els que tenen la culpa d’aquest grau de nostàlgia o de melangia tan alt, que ens ha perseguit durant tot aquest 2020, però, ara ja els queda poc de la seva estada en aquest signe i aviat tot serà una altra cosa.

Però, de moment, ens queda encara tristesa per empassar i per reconsiderar, que malgrat pugui ser veritat que hem tocat fons, això també significarà que ja no podrem baixar més i haurem de començar a pensar en el viatge de tornada.

Però, per aquesta vegada, els planetes Venus i Mart, des de llocs diferents, un a Balança i l’altra a Àries, ens pressionaran una mica més, i ens voldran fer reaccionar. Venus buscarà la seva expansió i Mart no se’n sabrà d’estar-se quiet i embestirà amb força en totes direccions.

I és ben possible que costi arrancar d’aquesta nostàlgia o d’aquesta mirada enyoradissa sobre tot allò que hem deixat pel camí i que ara no tenim al nostre davant. Visquem aquesta nostàlgia, però, des de la complaença que ens donarà el fet que ella serà l’indicatiu de la nostra sensibilitat i la nostra comprensió de tot allò que no ens agrada o que trobem a faltar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s