DIMECRES, 18 DE NOVEMBRE DE 2020

Falten menys de 4 dies perquè el planeta Venus, en el signe de Balança, i el Sol, en el signe d’Escorpió, abandonin aquests territoris zodiacals i facin la seva entrada al signe següent, la qual cosa comportarà un canvi de visió general i l’arribada d’uns nous aires o d’un nou esperit, el que correspondrà a aquest moment.

Però, mentrestant, bo serà que gaudim a fons de l’estada de Venus en el seu domicili de Balança, a on aquest planeta s’hi troba tan còmodament, i des d’on ens recorda que la bellesa i l’harmonia són molt bona companyia i que les hem de procurar al nostre costat, perquè així, rodejant-nos de les millors coses, continuarem atraient al nostre voltant tot tipus d’excel·lències, que les energies similars s’atrauen i les hem de deixar que arribin.

Al mateix temps, també caldrà que siguem conscients d’aquesta estada del Sol en el signe d’Escorpió, que sempre ens vol recordar totes i cadascuna de les intensitats de la vida, amb la passió que les acompanya i amb el que això suposa d’agafar-se les coses ben a pit, sense cap tipus d’indiferència. I així, entre aquestes dues forces tan diferents, és ben possible que continuem trobant-li tot el gust a la vida. Seguim, doncs, posant tota la carn a la graella, encara que ho fem amb tota elegància que ho sapiguem fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s