DILLUNS, 16 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui la Lluna ja transitarà pel signe de Sagitari i, des d’allí, enviarà les seves lluminositats més incipients en la direcció del planeta Mart, que ja transita amb molta determinació pel signe d’Àries. El resultat serà un bonic trígon o angle de 120 graus entre la Lluna i Mart. I donat que els dos astres estaran en signes de foc, mantindran una bona relació i es miraran amb bon ulls. I així, mentre la Lluna busqui dianes a on disparar amb l’esperit i l’optimisme típics de Sagitari, Mart continuarà exercint el seu idealisme més incendiari, amb convenciment i energia.

Estaria bé, doncs, que també nosaltres ens encomanéssim d’aquest esperit que tindrà la jornada, i procuréssim estar tan optimistes com sapiguem, que a veure l’ampolla mig buida sempre hi estarem a temps, però si veiem l’ampolla mig plena, a més ens la podrem beure. Fem, doncs, un petit recompte de les nostres millors possessions i descartem aquelles que no ens són tan necessàries, i de les quals podem prescindir. Mirem endavant com sap fer Sagitari i tinguem el convenciment de Mart a Àries per sortir a cavalcar per les nostres planúries més escollides. Segur que sabrem fer diana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s