DIUMENGE, 15 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui valdrà més que no busquem la Lluna en el gran arc del cel, perquè no la trobarem, ja que com sempre que es produeix el moment del noviluni, la Lluna desapareixerà del tot i no la podrem trobar ni de matinada ni de nit, perquè avui només brillarà per ella mateixa i per al Sol, aquest company còsmic que li dona llum i que l’omple d’energia.

I així, havent-se retrobat els dos astres com els correspon, en el seu encontre més íntim i amorós, nosaltres també notarem els seus efectes i tindrem una mica més de ganes de recolliment i de silenci, i també tindrem especials ganes d’estar amb nosaltres mateixos o amb aquells i aquelles que estimem.

I com que, a més a més, la trobada de les dos lluminàries es realitzarà en el signe d’Escorpió, serà fàcil que ara ens comuniquem a fons, encara que només sigui amb una mirada o amb un sol gest, però ens ho estarem dient tot i serem tot sentiment. Visquem aquesta pausa mensual amb el convenciment que haurem avançat i que, després d’haver intentat fer camí, haurem trobat, com a mínim, la caixa del tresor. Preparem-nos per començar a obrir-la!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s