DISSABTE, 14 DE NOVEMBRE DE 2020

Finalment, avui el planeta Mart es posarà directe en el signe d’Àries i ara ja circularà pel seu territori preferit amb molta més marxa i amb aquesta força que el caracteritza. Fa una mica més de 4 mesos que Mart es va instal·lar en aquest signe i ha estat en posició retrògrada durant aquests dos últims mesos, però ara ja avançarà directe pe anar a la consecució dels seus interessos més apressants.

A vegades aquest Mart retrògrad és com una ferida que no cura o com una estella que costa d’arrancar, i ara, per fi, ens podrem alliberar d’aquesta agressivitat mal dirigida, perquè a partir d’avui i fins el proper 6 de gener, Mart voldrà fer-nos decidir de totes totes i així tots plegats, uns més que altres, canalitzarem les nostres energies i actuarem amb la determinació que correspon a aquest planeta quan està en el seu domicili.

Sota la influència d’aquest Mart també poden esclatar lluites i enfrontaments importants, que no perquè sí Mart és el deu de la guerra i hi ha moltes maneres de mantenir una rivalitat o establir algun tipus de batalla. Procurem, doncs, que les nostres hostilitats estiguin ben dirigides i fem que serveixin per clarificar totes les situacions, que l’energia ben canalitzada és una eina al nostre favor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s