DIVENDRES, 13 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui seguirà vigent aquesta conjunció de la Lluna i Venus en el signe de Balança, però ja amb la Lluna molt més avançada en aquest signe de tardor i ben al costat de Mercuri en el signe d’Escorpió i, així, aquest tres planetes que estan a tocar  formaran quadratura amb Júpiter, Plutó i Saturn en el signe de Capricorn, tot establint una lluita important al cel que, com de costum, es notarà aquí a la terra.

I si les tensions segueixen arribant a la nostra vida i no sabem que fer amb elles, mirem cap amunt i formulem un prec a aquest cel protector, que segur que les nostres demandes no es perdran en el buit i ens sentirem contestats d’alguna manera, sobretot si som constants en les nostres peticions.

Pensem també que a vegades fa falta que ens sentim una mica pressionats perquè reaccionem, com si estiguéssim esperant aquella gota que ho fa vessar tot i, llavors, davant d’ella és quan prenem les millors decisions.

Continuem mirant al cel de manera positiva, i el cel, una vegada més, farà de gran mirall de l’univers i ens retornarà la mateixa imatge que li hem projectat. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s