DIMARTS, 10 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui el Sol i la Lluna enllaçaran les seves lluminositats i la seva unió ens resultarà estimulant, ja que sempre és una bona cosa que el Sol i la Lluna es mirin positivament, tot predisposant-nos en una direcció consensuada, ja que Escorpió i Verge, els dos signes ocupats per les lluminàries, es posaran d’acord per mirar-se les coses amb un cert rigor i intentaran que nosaltres també posem una mica d’ordre en la nostra circumstància.

I serà una molt bona proposta, fer un esforç per intentar millorar el nostre entorn i reconduir la nostra conjuntura actual.

I com que, a més a més, en aquests moments, des de Pexos i des de Taure respectivament, el Sol està rebent un bon aspecte de Neptú i la Lluna d’Urà, el resultat serà molt elevat, ja que Neptú ens farà volar i Urà ens submergirà en un espectacle visual en què s’apagaran i encendran les llums de la nit i tot plegat serà com una pel·lícula que ens agradarà i que ens oferirà moltes possibilitats. Siguem optimistes i pensem que el mal, com la foscor, desapareix quan el posem sota la llum de la bondat, i llavors tot resulta una altra cosa i és molt més favorable. Però, no deixem de banda la sospita, que el mal sempre està a l’aguait. Estiguem atentes i atents!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s