DILLUNS, 9 DE NOVEMBRE DE 2020

En aquests moments Júpiter i Plutó han ajuntat del tot les seves lluminositats, tot formant una conjunció exacte en el signe de Capricorn, on estan instal·lats des de fa temps. Júpiter està a Capricorn des de finals del 2019 i Plutó està en aquest signe des del 2008.

Durant tot aquest 2020, aquests dos planetes han format conjunció estricte, al voltant del 26 de gener, del 25 de març, del 22 de juny, del 5 de juliol i ara la seva unió durarà aproximadament una setmana i serà la última vegada, en molts i molts anys, en què Júpiter i Plutó s’ajuntaran en aquest signe.

Diguem-li, doncs, adéu, a aquesta unió de dos astres tan diferents, perquè, mentre Júpiter busca la seva expansió i sempre té la pretensió d’arribar lluny, Plutó vol baixar a sota terra i descobrir tots els tresors més amagats, encara que per aconseguir-ho acabi destrossat. Segurament, aquesta conjunció també ha estat la responsable de moltes de les destruccions en què estem ficats i han sigut moltes les estructures que s’han fet malbé durant aquests períodes, tot i que a partir d’ara aquesta força començarà a minvar i tot serà una altra cosa. Aviat començarà el desgel i ens anirem revifant positivament.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s