DIUMENGE, 8 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui mateix, el Sol a Escorpió i Urà a Taure deixaran d’estar oposats i això representarà una lluita menys en el panorama de la nostra vida i dins del mapa del cel. I així nosaltres també ens mostrarem menys tensos i menys disposats a viure els enfrontaments.

Però, per tal que no ens acostumem malament, el cel encara no cedirà del tot, com si les tensions ens ajudessin a estar més en forma i, de moment, organitzarà una quart creixent del nostre satèl·lit, amb la Lluna al signe de Lleó i el Sol a Escorpió, exactament a 90 graus de distància entre l’un i l’altra, és a dir, amb una quadratura de les dos lluminàries.

I és clar, com que el Sol mirarà cap una banda i la Lluna ho farà cap a l’altra i no es posaran d’acord, com sempre succeeix durant els quarts de lluna, nosaltres també vacil·larem una mica i no sabrem cap a on mirar. Però, tractant-se de signes tan potents com són Escorpió i Lleó, el que estarà molt clar és que no faltarà ni passió ni emoció en la nostra vida i voldrem posar tota la carn a la graella, com acostumen a fer aquests dos signes. I mentrestant, la quadratura d’Urà a Taure amb aquesta Lluna ens recordarà que amb les nostres emocions encara estarem a la que salta i reaccionarem impensadament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s