DISSABTE, 7 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui la Lluna ja transitarà pel signe de Lleó i, com sempre acostuma a fer quan travessa aquest signe, ens voldrà encomanar tota la seva força i valentia i fins i tot lluirà més estable que de costum, que la flama de Lleó és gairebé impertorbable i ens voldrà il·luminar a tots plegats.

Potser estaria bé que avui féssim cas d’aquesta Lluna i intentéssim il·luminar, nosaltres també, tota la foscor del món, fent tot el possible per eradicar qualsevol tenebra, o el que és el mateix, per anihilar la por.

I siguin quins siguin els temors que ens omplen i que ens ocupen, si les posem sota la llum de la consciència, desapareixeran i ens sentirem més forts i fortes que el mateix Sol  i que aquesta lluna que sempre recull el millor del gran astre.

La Lluna a Lleó sempre vol despertar en nosaltres la nostra part més feliç i més creativa, la que ens fa treure-li el suc a totes les coses i mirar-les des del punt de vista més ample, més divertit i més generós.

Gaudim, doncs, de totes les lluminositats de la gran dama del cel, sobretot si les veiem de matinada, que quan la Lluna minva no es veu durant el capvespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s