DIVENDRES, 6 DE NOVEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, des del signe de Cranc, n’organitzarà una de sonada, ja que amb la seva sola presència en aquest signe d’aigua, formarà un gran trígon amb el Sol a Escorpió i amb Neptú a Peixos, al mateix temps que formarà part d’aquest gran quadrat que avui brilla en el sostre del cel, tot compartint quadratures amb Mercuri a Balança, amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i amb Mart en el signe d’Àries.

El resultat es farà notar i així, per un cantó, ens sentirem fluir gràcies a aquest bonic triangle en signes d’aigua, que ens acompanyarà emocionalment, i per l’altra, ens sentirem ficats en una bona cruïlla, que ens posarà tensos i que ens farà més difícil sortir airosos de les nostres circumstàncies més embolicades.

Però, si ens trobem davant d’un entramat complicat, el que hem d’intentar fer és desenredar-nos, tot buscant el fil conductor que ens guiï pel millor dels camins, siguin aquells que ens porten al centre del laberint o ens ajuden a sortir d’ell. Tant en un cas com en l’altra, la nostra perspectiva canviarà i sabrem trobar el camí adequat, aquell que ens aporti pau i tranquil·litat d’esperit.

Visquem al màxim tots els contrastos que tindrà la jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s