DIJOUS, 5 DE NOVEMBRE DE 2020

En aquests moments el planeta Venus, des del signe de Balança, ha començat a enfrontar-se amb Mart en el signe d’Àries, i donat que aquesta oposició durarà fins el proper dia 15, tindrem dies per a viure-la.

I que significa que Venus i Mart es mirin des de la distància? Doncs, això també significa que frisen per estar junts, tal i com correspon a aquesta jove paralla del zodíac.

Segons la mitologia, Venus és la guapa de la pel·lícula, mentre que Mart és el jove guerrer, i quan es veuen, desitgen fermament caure l’un en els braços de l’altra. I així, amb premeditació i traïdoria, es miraran amb ganes i es tindran com a prioritat, que Mart és sempre impacient i Venus sempre té coqueteria. I sigui possible o no concretar la seva atracció i materialitzar-la, no pararan de buscar-se i d’imaginar-se fins arribar al frec a frec, al cos a cos, sigui per amor o per pura fascinació.

I potser aquesta petita lluita que reflectirà el cel serà una manera de compensar les tensions del moment, últimament tan fortes i constants. Pensem amb aquells i aquelles que ens atreguin com imants i estimem-los com amants, amb amor i entrega. Però, aquesta oposició també pot originar discussions i baralles.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s