DIMECRES, 4 DE NOVEMBRE DE 2020

Finalment, i després de 21 dies d’estar en posició retrògrada, avui el planeta Mercuri es posarà directe en el signe de Balança i podrem considerar-ho una molt bona notícia, perquè a partir d’ara les coses s’acceleraran i tot agafarà una nova embranzida.

Però el planeta de la comunicació, que és representat per un adolescent amb ales als peus i al barret, com a símbol de la rapidesa en la que ho fa tot, encara avançarà a poc a poc durant 4 dies més i a aquesta situació se l’anomenarà com a estacionari. Sempre acostuma a ser així. I tot i que Mercuri acostuma a mirar endavant, i la seva posició retrògrada només és degut a la visió geocèntrica que tenim – ho analitzem tot des de la terra – a la pràctica això té conseqüències. Però, ara tot serà diferent i comprovarem com les coses comencen a córrer una mica més i la nostra mirada ja estarà dirigida cap endavant, la qual cosa ens afavorirà.

Perquè, de moment, i mentre no es demostri el contrari, la vida segueix el seu curs en una direcció concreta, la del futur, i el futur, com el déu de l’oportunitat, Kairós, sempre passa de pressa i corrents i no se’l pot agafar per darrera.

Comencem a reorganitzar-nos per a tirar endavant i mirar-li al futur cara a cara, que el futur té encara moltes coses a dir-nos i per a proporcionar-nos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s