DIMARTS, 3 DE NOVEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, sempre avançant com a la gran minutera còsmica que és, transitarà pel signe de Bessons, tot volent aportar una nota d’alegria a la nostra circumstància. I com que a més a més, farà trígon amb Venus en el signe de Balança, això representarà una afegitó més de bona concordança i d’harmonia, ja que les relacions entre el signe de Bessons i el de Balança acostumen a ser molt positives i, per tant, això comportarà un bon enteniment allà a dalt el cel, que tindrà les seves repercussions aquí a la terra. I com que les lluites al cel continuen en marxa, i són moltes les quadratures que ens mantenen en lluita, bo serà que ens aferrem a les positivitats que pot tenir la jornada, que ja ens fan falten. I com que avui aquest bon aspecte del cel ens farà molt xerraires, aprofitem per explicar-nos-ho tot, que a vegades el pap s’ha de descarregar i ens quedarem molt més amples després d’haver-nos expressat. Fem-ho de moltes maneres i no ens oblidem d’estar artistes i creatius i creatives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s