DILLUNS, 2 DE NOVEMBRE DE 2020

Avui s’ha iniciat el cel un trígon entre el Sol a Escorpió i Neptú a Peixos, que durarà exactament 15 dies, i que voldrà elevar els nostres sentiments per tal que els puguem catalogar ben positivament, tot posant l’èmfasi en algun tipus d’espiritualitat, que ens porti a mirar la nostra realitat circumdant des d’una mica més amunt.

I com que el trígon és un aspecte harmònic, de manera lenta i deixant-se fluir, les energies del Sol en un signe d’aigua, Escorpió, faran camí cap a la sensibilitat de Neptú a Peixos, un altra signe d’aigua o de sentiment i, en conseqüència, ara estarem més predisposats a viure des de l’empatia, tot volent ajudar als altres éssers humans que més ho necessitin.

I així, de mica en mica, aquests sentiments aniran a més, tot tenint el seu moment culminant cap al proper 10 de novembre, en que aquest aspecte de 120 graus, o trígon, serà ben exacte.

Organitzem-nos, doncs, i si tenim possibilitats, que segur que les tenim, pensem en beneficiar a aquells i aquelles que tinguem més a la vora, que els intermediaris tot ho espatllen i donar des de l’abundància és més fàcil i no necessàriament hem de ser generosos de manera material, si no que també ho podem ser tot repartint el nostre temps o la nostra dedicació a qui ens la demani.

Aquest aspecte ens ajudarà a totes i a tots a mirar les coses amb més benevolència, malgrat existeixen sospites, que ara veurem més clarament, donat aquest temps d’Escorpió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s