DIUMENGE, 1 DE NOVEMBRE DE 2020

Després del pleniluni que vam viure ahir i de la ‘ressaca’ emocional que sempre comporta viure aquest moment tan especial, bo serà que avui ens aferrem a les consignes més fermes del dia i visquem la jornada buscant una mica més d’estabilitat. I tenint en compte que avui la Lluna encara transitarà pel signe de Taure, i que formarà trígon amb Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn, ens serà fàcil aferrar-nos a totes les lluminositats que tots aquests astres conformaran i ens sentirem protegits i fins i tot veurem les coses amb més sensatesa i aquesta serà una molt bona proposta.

I encara que cada dia tingui els seus punts febles o els seus punts àlgids, cada dia ens pot aportar un missatge que forçosament ha de ser positiu, perquè davant d’alguna malifeta del moment, ens podem posicionar davant d’ella de manera constructiva i davant de qualsevol d’alegria, encara que sigui passatgera, ens podem sentir agraïdes i agraïts. Celebrem el dia i diguem-li el cel que davant de la seva persistència astral, nosaltres també podem oferir-li la nostra resposta més taxativa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s