DISSABTE, 31 D’OCTUBRE DE 2020

El pleniluni d’avui arribarà amb molta força i, destapem o no una ampolles de cava amb motiu de la castanyada o d’aquesta mateixa lluna plena, el que sí que estarà clar és que seran moltes les energies que avui es dispararan i que haurem de vigilar una mica, no sigui que en sortim malparats i l’explosió ens esquitxi.

Però, és que a més a més de l’oposició establerta entre el Sol a Escorpió i la Lluna a Taure, el planeta Urà, ben instal·lat en aquest signe de primavera, farà una conjunció exacte amb la Lluna i, per tant, també farà una oposició exacte del tot amb el Sol i això pot ser sinònim de canvi o de revolució.

I com que són moltes les revolucions que porten implícites trencadisses d’alguna mena, ens podem trobar davant d’importants ruptures o, per dir-ho d’alguna manera, podran rodar caps i ens hi podríem trobar al mig.

Per un altra cantó, també hem de ser conscients que aquest pleniluni és sempre un dels més intensos de l’any, té molta màgia i pot provocar en nosaltres un gran excitació, en tots els aspectes, ja que la Lluna plena potencia la sexualitat i fa que les emocions emergeixin amb més força que mai. Aquest, per tant, serà un dia intens, que no ens deixarà indiferents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s