DIVENDRES, 30 D’OCTUBRE DE 2020

En menys de dos mesos s’acabarà aquesta triple conjunció de Júpiter, Plutó i Saturn a Capricorn i aquesta pot ser una molt bona notícia. Entre altres coses, perquè Capricorn és un signe, que a part de les seves virtuts,  també és profundament prudent, melancòlic i pessimista i no sempre és bo abusar de tots aquests components.  I és clar, durant tot aquest any 2020 s’han ajuntat la força de Júpiter, que sempre busca expansionar-se, amb la de Plutó, que vol destruir per a regenerar-se, i la de Saturn, que vol tocar fons fins trobar l’aigua clara i, així, aquesta triple conjunció, que s’ha donat en un espai reduït de territori, el de Capricorn, ha sigut, en part, el causant de tot aquest trastocament que hem patit, ja que han sigut moltes les estructures, símbol d’aquest signe, les que s’han trastocat i encara continuen fent-ho.

Però, a finals de desembre, a partir del proper 21 de desembre, un dia gairebé mític per sent tan esperat, es produiran grans canvis i això també voldrà dir que aquesta configuració astral no serà la mateixa.

Comencem, doncs, a comptar tots els dies que queden en aquesta marxa enrere que ens allunyarà de la por, de la foscor i de la destrucció massiva que estem vivint. Alegrem-nos els ànims i comencen a visionar un horitzó que lluirà molt més lluminós, malgrat arribi durant el dia més fosc i més curt de l’any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s