DIJOUS, 29 D’OCTUBRE DE 2020

L’estreta conjunció que es produirà avui entre la Lluna i Mart retrògrad en el signe d’Àries ens esverarà els ànims i ens farà reaccionar ‘a posteriori’, com si velles rancúnies ens exaltessin i no poguéssim reprimir la nostra ira o el nostre afany de contestació.

Però, per avui les nostres respostes no seran tan pausades, i una energia emergent, directe i amb molta combativitat, es presentarà a la cantonada de la nostra vida i tindrem ganes d’expressar-nos amb força i voldrem dir prou.

I tot i que avui el planeta Mercuri, també retrògrad, ha tornat al signe de Balança i ens voldrà més pacífics, la conjunció de la Lluna i aquest Mart retrògrad no ens deixaran ser-ho gaire, com si una cosa fos tenir una mentalitat de pau i l’altra reaccionar a la valenta, disposats o disposades a tornar la bufetada.

I aquest esperit del moment ens farà reaccionar en aquesta direcció sobretot cap a les hores del migdia i arribada la nit la veurem les coses una mica més diferents. Però, a vegades, cal tenir reaccions primàries, entre altres coses, per demostrar als altres que no ens deixem trepitjar i que podem tornar-nos-hi! I entre unes coses i les altres, l’ambient que ens rodeja estarà ben esverat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s