DIMECRES, 28 D’OCTUBRE DE 2020

Avui el planeta Venus ingressarà en el signe de Balança, a on s’hi estarà fins el proper 21 de novembre i aquesta estada del planeta de l’amor i la bellesa en un dels seus domicilis, el de tardor (l’altra domicili és el de primavera: Taure) accentuarà la seva influència i farà que totes i tots plegats estiguem molt més amorosos i una mica més artistes. I aquesta serà una bona notícia!

Valdrà la pena, doncs, que esmolem totes i cadascuna de les nostres millors eines i les preparem per a l’obra d’art, o per establir el millor del consens o per procurar la pau més duradora.

Sigui com sigui, i tot i que el Sol a Escorpió ens vulgui vitals i intensos com sempre succeeix en aquest període de tardor, i la presència de Mart a Àries ens faci guerrers i guerreres de pro, la presència de Venus a casa seva, ho dulcificarà tot i arrodonirà moltes de les arestes que ens presenti la realitat d’aquest moment. Agafem, doncs, les nostres circumstàncies, i dotem-les de tota la bellesa de la que siguem capaços i, així, sense adonar-nos-en, ens retrobarem amb un món més amable i molt més rodó, que ens farà menys mal, que si les coses no les podem canviar, valdrà la pena que canviem la nostra actitud davant d’elles, i així tot brillarà d’una altra manera. Vinga!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s