DIMARTS, 27 D’OCTUBRE DE 2020

Avui, com sempre succeeix un cop al mes, la Lluna i Neptú s’ajuntaran en el signe de Peixos i això serà sinònim de sentiments i les emocions floriran a dintre nostre com si fos primavera i tot esclatés de nou.

No serà gens d’estranyar, per tant, que també tot de cop ens omplin unes emocions difícils de contenir, que podrem arribar a exterioritzar gairebé sense proposar-nos-ho, ja que avui ens sentirem més fluixos i vessarem continguts de tot tipus, sobretot els que ens facin sentir amb els altres i compartir moltes complicitats.

Però, tot i que això pot tenir la seva part negativa, agafem-nos-ho positivament, que tenir els sentiments a flor de pell pot ser una sort i això ens recordarà que no ens hem endurit, si no que continuen tous i fàcils de commoure.

Serà fàcil, doncs, que avui la Lluna i Neptú ens facin estar en òrbita, o en els núvols, i que fins i tot ens faci oblidar de tocar de peus terra la dura i abrupta realitat que ens envolta. Estiguem atents, estiguem atentes, i deixem-nos anar una mica, que també ens fa falta!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s