DILLUNS, 26 D’OCTUBRE DE 2020

Queden tan sols dos dies de la presència del planeta Venus en el signe de la Verge i, per tant, valdrà la pena que ho tinguem molt en compte, tot acabant de posar ordre al nostre voltant i tenint cura de tot allò que ens faci feliç, per petit que sigui el que ens gratifiqui.

I així, tot intentant aparcar els possibles problemes o preocupacions que ens envolten, aferrem-nos a les insignificances que tant en aporten, i cuiden de les nostres plantes i dels nostres animals, posem-nos guapos i guapes i tinguem molta cura de tots els espais que ens envolten.

Però, sobretot, deixem que neixi en nosaltres aquesta espurna d’amor, neta i immaculada, que correspon al signe de la Verge, i il·luminem-nos, encara que sigui tímidament, amb els sentiments que emergeixin a dintre nostre i ens vulguin recordar que la vida val la pena i que la quotidianitat pot ser la base de la nostra felicitat més íntima. I si convé, enamorem-nos o reenamorem-nos una vegada més, sobretot si ens emociona una mirada, un gest, una gota de rosada o l’olor del gessamí, i no ens oblidem de la felicitat que ens dona l’ordre establert de la nostra biblioteca i del nostre coneixement organitzat. Posem ordre a tots els nostres graners, siguin els que siguin, i fem-ho ben amorosament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s