DIUMENGE, 25 D’OCTUBRE DE 2020

Avui serà el dia concret en què el Sol a Escorpió i Mercuri retrògrad en aquest mateix signe arribaran a la seva conjunció exacte o combustió –que és així com s’anomena la unió total del Sol amb Mercuri- i això serà sinònim d’irreflexió, d’ofuscació o d’enlluernament que, a la pràctica, tenen els mateixos efectes, és a dir, ens deixem ben bé a les fosques.

Però, per això mateix, caldrà estar ben atents i atentes a totes i cadascuna de les jugades que vulguem efectuar, no sigui que ens equivoquem o ens quedem sense veure aquell detall important que pot acabar modificant les coses i fins i tot precipitant-les, que la irreflexió és com un gran impuls i, a vegades, les coses ens surten bé i, a vegades, ens poden sortir més malament.

Independentment, però, de que sigui el que decidim, seguim el nostre impuls si és net i clar i té molta força, però abstinguem-nos d’ell, si és tan sols un impuls que no sabem a on ens porta i que ens fa dubtar. I sigui quina sigui la cruïlla o el panorama en el qual estiguem ficats, tinguem en compte de no posar-nos en situacions perilloses i deixem que la nostra intuïció faci la resta, que la intuïció és sempre una bona consellera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s