DIVENDRES, 23 D’OCTUBRE DE 2020

Des de la 1 de la matinada, el Sol d’avui ja transitarà pel signe d’Escorpió i, si ens hi fixem una mica, ens adonarem fàcilment que l’aire de la jornada no serà exactament el mateix que teníem ahir i també comprovarem que retorna una vella intensitat que coneixem molt bé i que arriba precisament cada any durant aquesta etapa de tardor.

I així, amb aquest esperit de o tot o res, o a vida o mort, encararem aquest mes d’Escorpió que també, com cada any, ens farà adonar que l’any ja s’acaba i que hem d’intentar enllestir gairebé amb presses, com si el tren se’ns escapés.

I s’escapin o no algunes oportunitats de la nostra vida, l’estada del Sol en aquest signe de la plenitud de la tardor, ens farà posicionar amb força davant de les nostres circumstàncies i no voldrem perdre res i fins i tot voldrem retenir tot allò que ens interessa. Però, aquesta intensitat vital, que ara es farà evident, també ens pot portar a perdre la paciència o a dir no amb totes les nostres energies, que després de la pau i la tranquil·litat de Balança arriben les reaccions pròpies d’Escorpió, sempre tan sentides.  Ara serà l’hora de l’entrega i no dissimularem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s