DIJOUS, 22 D’OCTUBRE DE 2020

Mentrestant el Sol recorre els últims graus del signe de Balança, tot acomiadant-se de les idees de pau i de consens, i sense oblidar la justícia, la Lluna d’avui ja s’endinsarà en els territoris de Capricorn, tot anant a l’encontre dels planetes que han hivernat allí: Júpiter, Plutó i Saturn. També la Lluna protagonitzarà una de les seves últimes conjuncions amb tots aquests planetes a Capricorn, ja que quan arribi el desembre el panorama astral ja serà tot un altre.

Però, durant el dia d’avui, encara podrem gaudir d’aquest tramat astral propi d’aquest moment i, tot dient-li adéu al Sol a Balança, ens podrem confabular amb la múltiple conjunció que hi haurà a Capricorn. I si ens arriba la nostàlgia, no la tinguem molt en compte, perquè serà lògic que amb aquesta configuració astral ens sentim arrossegats i arrossegades per aquest sentiment d’absència i aquesta peculiar tristor. Però, Balança i Capricorn també són signes d’iniciativa i de posicionament i estarà bé que ens plantem amb força davant de les expectatives que tinguem més a la vora. Aprofitem el creixement de la Lluna per tirar endavant amb tota la nostra resolució.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s