DIUMENGE, 18 D’OCTUBRE DE 2020

Avui seran Venus i Neptú els que s’enfrontaran amb totes les seves forces, i en el seu grau exacte, des del signe de la Verge i des de Peixos, i això serà tota un reflex d’aquesta lluita entre l’esperit científic del moment i la perspectiva d’aquells i aquelles que tenen intuïció i es volen portar per ella. Uns estimen les dades i les estadístiques, i a vegades es perden en el bosc i els altres es deixen portar per impressions que moltes vegades donen en el clau i algunes altres també s’extravien per camins més insondables.

Sigui com sigui, amb aquesta oposició entre dos planetes de sensibilitat serà fàcil sentir-se una mica emboirats i emboirades per una sensació creixent de desorientació, tot i que aquesta desorientació tindrà els seus moments de lucidesa i resultarà plaent, com si realment ens sentíssim envoltats i envoltades per una broma creixent que ens separés del món però també ens retornés a ell, amb l’alegria que comporta tornar a veure el paisatge després que els núvols l’hagin ocultat. Deixem, doncs, que se’ns emportin les ales de la imaginació i, quan estiguem de tornada, fem recull de tot allò que hem vist i que hem albirat, que entre totes les idees i emocions recollides segur que també hi trobarem una mica d’amor i una mica de la pols del camí i de la transformació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s