DISSABTE, 17 D’OCTUBRE DE 2020

La Lluna d’avui ja s’endinsarà en les aigües d’Escorpió i, per tant, notarem tots els seus efectes, que poden ser molts i fins i tot ens podríem posar de mala lluna, que a vegades així succeeix quan el nostre satèl·lit transita per aquest signe de tardor.

Però, és fàcil entendre perquè les coses poden anar per aquest cantó, sobretot si entenem que Escorpió està ple de desitjos i, per tant, com és natural, aquests desitjos no sempre s’arriben a materialitzar. En aquest aspecte, Escorpió pot arribar a tenir moments més negatius o destructius, perquè si no li agrada, pel motiu que sigui, allò que ja està construït, prefereix tornar a començar de zero i és llavors quan agafa l’esborrany, l’arruga i el fa trossos per a tornar a recomençar després.

També nosaltres podem sentir avui aquesta Lluna que transitarà per Escorpió i que ho farà en conjunció amb Mercuri retrògrad, i això, a més a més de fer-nos emmurriar, també ens port portar a investigar en el passat o en les emocions que tinguem més amagades. Fem, doncs, de detectius de nosaltres mateixos o busquem-li tots els motius a la vida per a seguir ben desperts i plens de curiositat, que segur que trobarem les petjades que ens sàpiguen encaminar positivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s