DIUMENGE, 11 D’OCTUBRE DE 2020

Si ahir hi havia al cel un gran quadrat, que avui ja s’haurà desfet, no per això deixaran de persistir les tensions, ja que amb l’entrada de la Lluna en el signe de Lleó, es conformarà un altra triangle al cel format per Urà a Taure, aquesta mateixa Lluna i Mercuri a Escorpió que també farà de les seves i ens voldrà influenciar.

La qüestió, però, és que tot i que la Lluna a Lleó és sempre alegre i juganera, en aquests moments Urà i Mercuri la voldran empipar i tot i que no ho aconsegueixin del tot, algun efecte tindran en la gran dama del cel.

Mirem, per tant, de treure-li el suc a la situació i intentem canalitzar de la millor manera aquesta influència, que aquesta Lluna a Lleó també és especialment creativa i a vegades fa falta un punt de tensió per a que ens disparem i encertem de ple en la diana de la nostra vida i de la nostra activitat més plaent. I fins i tot si ens enfadem amb els que tenim a la vora, ho podem demostrar d’una altra manera, dient el que pensem, però sense arribar a fer-nos mala sang. Organitzem les nostres tensions, que així es faran més petites.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s