DISSABTE, 10 D’OCTUBRE DE 2020

La Lluna d’avui seguirà transitant pel signe de Cranc i es posicionarà més avançada en el gran arc del cel, tot dibuixant un gran quadrat en el mapa d’aquesta jornada. Un gran quadrat que serà sinònim de fortes tensions i que ens aportarà la sensació creixent de sentir-nos dins d’un laberint. I si no sabem trobar la sortida o arribar al seu centre, ens podem arribar a capficar, ja que estarem donant voltes a un situació quadrada, no rodona, i que per tant serà més difícil d’assimilar, ja que ens podem arribar a sentir una mica engabiats.

I així el dia ens pot resultar més feixuc i fins i tot ens podem obcecar en voler canviar el món, una vegada més, encara que això no sigui possible. Però, si treballem la nostra intenció i traslladem el nostre neguit a l’àmbit mental, potser ens adonarem que no caldrà que contraposem les nostres opinions amb les dels altres, perquè no sempre ens hi posarem d’acord, i en canvi sí que resultarà més determinant trobar la clau que ens aporti una mica de serenitat, perquè així puguem fugir del nostre ofuscament.

Diguem-li al cel, a Mart, a la Lluna, al Sol i a Júpiter, Plutó i Saturn, que si ells van a la seva, nosaltres també anirem a la nostra i ja ens barallarem en una altra ocasió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s