DIVENDRES, 9 D’OCTUBRE DE 2020

Amb tres sextils o angles de 60 graus, i dos trígons o angles de 120 graus, avui el cel enllaçarà les seves lluminositats de manera positiva, gairebé per contrarestar les forces més negatives que en aquest moment brillen a sobre nostre. I tots aquests aspectes o angles conformaran la meitat d’un hexàgon que estarà format per Urà a Taure, la Lluna a Cranc, Venus a Verge i Mercuri a Escorpió que, a la vegada, tancarà aquest cos geomètric fent una oposició amb Urà a Taure. I tot aquest conglomerat astral  farà que nosaltres també intentem unir i enllacem genialitats (Urà) amb emocions (la Lluna), amb sentiments amorosos (Venus) i amb les nostres idees més interessants (Mercuri). Realment, aquesta construcció astral que destacarà avui en el cel d’aquesta jornada, ens significarà tot un al·licient, perquè sabrem trobar moltes maneres d’escapar de la nostra realitat més asfixiant i construirem davant nostre un mecano tan espectacular com aquest que avui s’ha format en la volta celeste i ens sentirem ben satisfets. Tinguem en compte, però, que aquesta Lluna en el signe de Cranc ens voldrà especialment tendres i sensibles i ens podríem deixar anar si no estem prou pendents d’aquest engranatge que el cel ha construït per a totes i tots nosaltres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s