DIMARTS, 6 D’OCTUBRE DE 2020

Com que avui la Lluna ja transitarà pel signe de Bessons, des d’allí enviarà les seves lluminositats una mica enrevessades a Venus a Verge i aquesta influència serà suficient com per crear petites disputes, les que poden haver entre aquests dos signes mercurials  -Bessons i Verge- que busquen el mateix però que tenen una manera bastant diferent d’aconseguir-ho.

I així, si Venus a Verge continuarà col·locant les coses al seu lloc i buscarà la bellesa que tenen totes les coses, per petites que siguin, la Lluna a Bessons estendrà el seu ràdio d’acció i es voldrà comunicar amb totes les seves forces amb aquells éssers humans que també vulguin expressar-se. Però, si Verge anirà més a poc a poc i tot ho analitzarà a fons i ho classificarà, Bessons anirà a tota velocitat i en tindrà prou amb una repassada i ho deixarà tot a qualsevol lloc. El resultat de tot això, però, serà una important moguda intel·lectual, una curiositat molt marcada per tot i una diferent manera d’encaixar les coses.

Però, com que en el fons la Lluna i Venus són velles amigues no es faran mala sang i fins i tot si es barallen, s’ho acabaran agafant tot amb molt filosofia i sentit de l’humor. I si el pas de Venus en el signe de la Verge es voldrà més racionals, la vivesa i l’espontaneïtat de la Lluna a Bessons ens farà adonar que les coses poden ser relatives, per més que continuïn portant el seu propi segell. Agafem-nos-ho bé i no caldrà que estiguem competitius o competitives.  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s