DILLUNS, 5 D’OCTUBRE DE 2020

En aquests moments el Sol i Júpiter, des de Balança i des de Capricorn, han iniciat una important quadratura que no ens deixarà indiferents i que ens potenciarà de moltes maneres, tot intentant que donem de si més del que tocaria. I és que el Sol i Júpiter tenen naturaleses poderoses i com que no s’estan per romanços, ara actuaran amb més determinació  i convenciment, com acostumen a fer els poderosos. I tot i que el Sol i Júpiter, respectivament, estan en posició de caiguda en els signes que ara ocupen, tot i així, s’enfrontaran l’un amb l’altra a veure qui pot més i el resultat podria ser una mica extralimitat, que a Júpiter li agrada passar-se de la ratlla i el Sol està acostumat a ser el que mana més. Això també voldrà dir que, a imitació del cel, ara els poderosos també es podran extralimitar i es creuran superiors als altres.

Si ens falta autoestima o no són conscients de la nostra vàlua, valdrà la pena que ens recolzem en el nostres millors valors, tot intentant posar-los en relleu o en situació. Que a cada aspecte del cel se li ha de treure la punta, com si es tractés de tenir un llapis ben afilat. Posicionem-nos amb força i transformem aquesta quadratura. El dia 11 d’octubre aquest aspecte tindrà el seu moment culminant.   

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s