DIUMENGE, 4 D’OCTUBRE DE 2020

Avui aquesta conjunció radical entre la Lluna i Urà en el signe de Taure i oposada a Mercuri a Escorpió ens esverarà els ànims i ens despertarà, si és que estàvem una mica adormits, i així ens adonarem que avui no serà un dia qualsevol, entre altres coses perquè mantindrem els ulls ben oberts i no se’ns escaparan significats ni interpretacions escollides. I tot i que puguem veure les coses des del cantó més negatiu, o fins i tot analitzar-ho tot amb aires una mica destructius, de seguida retrobarem la manera de cohesionar-ho tot i trobar una sortida positiva i constructiva a la nostra realitat circumdant.

Però, com que aquesta conjunció de la Lluna i Urà es mantindrà en el signe de Taure serà ben factible que acabem analitzant les coses d’una manera sensata i realista, i que després de voler-ho tirar tot per la borda, ens adonem que hi ha moltes coses al nostre voltant que són salvables i que valdrà la pena que les celebrem.

Així que, entomem el dia amb l’esperit ben obert, fem a miques tot allò que no ens agradi, i salvem amb alegria i fins i tot amb excitació tot allò que valgui la pena. Aprofitem el dia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s