DISSABTE, 3 D’OCTUBRE DE 2020

En aquests moments el planeta Venus ja s’ha instal·lat en el signe de la Verge, a on hi estarà fins el proper 27 d’octubre i això voldrà dir que a partir d’aquest moment tots estarem molt laboriosos i demostrarem la nostra part més senzilla i servicial, al mateix temps que ens sentirem plens d’amor per les petites coses, les que més ressonin a dintre nostre, encara que aparentment puguin passar desapercebudes.

Però, és que l’amor típic del signe de la Verge és transformador i no li calen les grans ostentacions ni les demostracions agosarades, perquè aquest Venus, també aparentment, es conforma amb poc, encara que per dintre ho ocupi tot i brilli amb llum pròpia.

Doncs, aquest amor que no es voldrà fer notar, i que fins i tot pot ser tímid i esperançat, arribarà a la nostra vida per treure el millor de nosaltres mateixes i per fer-nos adonar que la vida quotidiana també pot estar plena de belleses. Estimem, doncs, als nostres, als grans i als petits, a humans i a animals, tinguem cura de les plantes i reguem ben amorosament el nostre treball. Venus a Verge ens ho recompensarà a petites dosis, però amb una felicitat molt humil i sentida.

Verges, enamoreu-vos o reenamoreu-vos! Vinga!  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s