DIVENDRES, 2 D’OCTUBRE DE 2020

La Lluna d’avui encara brillarà sota les ressonàncies de la Lluna plena d’ahir, però, a mesura que avanci el dia, començarà a oblidar els seus arrodoniments de plenitud, per passar a fer conjunció amb Mart retrògrad en el signe d’Àries i això també es notarà, sobretot a la que passin les hores i aquesta conjunció es faci més estreta en la volta del cel.

I mentre mirem la seva unió en el nostre horitzó particular, ens anirem imbuint d’una estranya agressivitat que potser no arribem a entendre del tot, donades les especials característiques d’aquest moment. I és que Mart a Àries té una força molt gran, que no és possible aturar o que, com a mínim, costa de fer-ho, ja que Mart està en el seu domicili i això vol dir que desplega tota la seva potència. Però, per un altra cantó,  en aquests moments Mart està en posició retrògrada i això significa que li costa anar cap endavant. Com ho podrem solucionar-ho? Que pot significar tot això? I si a aquestes circumstàncies astrals, li sumem la unió de la Lluna també situada en el signe d’Àries, això voldrà dir que aquesta Lluna retroalimentarà al propi Mart i li donarà encara més arguments d’agressivitat. Però, tota aquesta pilota energètica costarà de disparar, donada la retrogradació de Mart, i així podríem equivocar-nos d’objectiu i carregar contra nosaltres mateixos, la qual cosa mai no serà una bona opció. Canalitzem, doncs, totes aquestes energies sobreres, i intentem redirigir-les cap a un punt intermedi que no resulti perillós en cap de les direccions. Si ens hi posem, ho aconseguirem,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s