DIJOUS, 1 D’OCTUBRE DE 2020

Començar el dia amb la promesa de la lluna plena i acabar-lo amb la total plenitud del nostre satèl·lit és una bona proposta que avui ens farà el cel d’aquesta jornada i que podrem realitzar, ja que a vegades el moment del pleniluni es produeix durant el dia o a altes hores de la matinada, però, per aquesta ocasió, el Sol i la Lluna ajuntaran les seves lluminositats exactament a les 23 hores i 5 minuts (hora catalana) i podrem gaudir de tota la màgia d’aquest moment còsmic quan sigui de nit i el cel se’ns mostri ben il·luminat.

La lluna plena acostuma a escampar els núvols en cas que n’hi hagin i, fins i tot amb ells, es busca alguna escletxa per treure el cap i mostrar-se. Però, fins i tot si el està capotat i no veiem la lluna en tots els seus arrodoniments, la podrem notar ben a dintre nostre, ja que la lluna plena ens vol ben vius i desperts i fins i tot no ens vol conformats, que la lluna el que vol és que ens deixem anar i que destapem els nostres sentiments o els nostres impulsos amb tota la nostra força, que les mitges tintes acaben no pintant i si volen deixar senyals hem de trepitjar fort.

A més, com que avui la Lluna estarà en el signe d’Àries, estarem tan impetuosos com la primavera, malgrat que l’estada del Sol a Balança ens recordi que podem reequilibrar-ho tot. Sigui com sigui, visquem aquest moment amb la intensitat que requereix i, si tanquem els ulls, que sigui per viure més a fons.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s