DIMECRES, 30 DE SETEMBRE DE 2020

Com acostumen a fer un cop al mes, avui la Lluna i Neptú s’ajuntaran en el signe de Peixos i així no ens hauria d’estranyar si estem molt més sensibles que de costum i ens dona la impressió que tot ens afecta poderosament, sigui en un sentit o en un altra. La qüestió, però, és que estiguem pendents o no del cel d’aquest moment, serà ben factible que de tant en tant mirem cap a munt o cap a dintre nostre i ens adonem que hi ha dies que encara que no plogui a l’exterior, sembla que es desencadeni una tempesta a dintre nostres, surtin núvols o, senzillament, acabem posant-nos una mica melancòlics o melancòliques.

Però, l’aigua dels sentiments també té efectes curatius i ens ajuda a cicatritzar les ferides, com un bàlsam que no podrem comprar en lloc i que per això mateix serà especialment valuós. I encara que a vegades ens faci una mica de mal o en produeixi algun tipus de coïssor, no ens preocupem més del compte, i pensem que si pica, cura, i que si no pica és que no hi ha ferida.

I si experimentem com una urgent necessitat d’estar a soles o d’estar només amb nosaltres mateixos, procurem fer-nos un apart o intentem disposar d’una petita estona, encara que sigui per desfogar-nos, que si expulsem les tensions del cos i de l’esperit, la nostra ànima farà el que li pertoca i s’animarà també poderosament. Vinga!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s