DIMARTS, 29 DE SETEMBRE DE 2020

Avui el planeta Mercuri, tot transitant pels primers graus del signe d’Escorpió, s’enfrontarà a Mart en el signe d’Àries i també ho farà amb Urà en el signe de Taure, i aquesta serà una moguda força interessant, perquè aquest Mercuri serà tocat per dos costats diferents i això representarà arribar a un important grau de tensió, ja que tant Mart com Urà aconseguiran el seu objectiu i Mercuri, una vegada més, ho captarà tot, com sempre acostuma a fer.

I així, Mart per un cantó, instarà a Mercuri per tal que sigui ben atrevit, encara que el déu-planeta de les ales als peus i al barret no acabarà de concretar i de tirar endavant allò que tenia al cap  i, Urà per l’altra cantó, farà que Mercuri estigui molt més creatiu i li ajudarà a transformar la foscor en llum i la destructivitat amb creativitat. Però, mentrestant el veloç planeta comenci a fer tota aquesta feina, es posarà bastant nerviós i clavarà la seva mirada en el món més proper, amb la intenció de descobrir l’enemic i fer-les-hi pagar, que aquest Mercuri a Escorpió no perdona i a vegades s’esvera i no hi ha res a fer. Malgrat tot, el resultat de tota aquesta moguda podrà ser ben encoratjador, i així demostrarem la manera que tenim de no mostrar-nos indiferents. I tot això, ho notarem ben a dintre nostre!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s