DIUMENGE, 27 DE SETEMBRE DE 2020

L’entrada del planeta Mercuri en el signe d’Escorpió modificarà el color de la nostra realitat i ara veurem totes les coses amb colors més pujats, com en un preavís d’aquesta tardor que anirà a més i que, a mesura que avanci, s’escalfarà, com fa tots els anys. I és que l’estada de Mercuri a Escorpió torna la nostra mirada molt més penetrant i fa que no se’ns escapi res i que ens prenguem les coses més a pit.

Però, no caldrà que posem encara tota la carn a la graella, que encara hem de gaudir de l’estada del Sol en el signe de Balança i ens hem d’agafar les coses amb molta més parsimònia.

Però, la veritat, és que tindrem Mercuri per a estona en aquest signe de tardor, ja el 14 d’octubre el planeta es posarà retrògrad, reingressarà al signe de Balança el 3 novembre i el dia 4 ja circularà directe, tot i que notarem els seus efectes més mobilitzadors cap allà el 8 de novembre, en que ja circularà a tota marxa. El dia 11 de novembre tornarà a ingressar a Escorpió i s’estarà en aquest signe fins a l’1 de desembre.

Serà qüestió, doncs, de tenir aquesta informació ben en compte, ja que totes les coses rutllaran millor amb Mercuri directe i caldrà que ens ho agafem amb filosofia quan Mercuri retrocedeixi. N’estem avistats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s