DIVENDRES, 25 DE SETEMBRE DE 2020

Una vegada més, avui la Lluna, Júpiter, Plutó i Saturn s’ajuntaran en el signe de Capricorn i conformaran una alineació astral de categoria, que serà visible a simple vista, a ull nu, que diuen els astrònoms, tot i que Plutó, com acostuma a fer, no serà visible a la volta del cel.

Però, mirem o no mirem la Lluna i els astres que l’acompanyen a les hores del capvespre, és ben possible que notem la seva estada conjunta en el signe de Capricorn. I així, és ben possible que aquesta unió planetària reforçada amb la presència de la Lluna ens posi més nostàlgics o melancòlics del que voldríem, com si l’enfosquiment de la tarda ens pesés una mica més i la falta de llum quedés gravada en la nostra ànima d’alguna manera.

Però, és que aquest excés de bilis negre, aquest humor que els antics tenien tan ben classificat, ens influirà i podria ser que ens mostréssim tristots.

Però, a tot se li pot donar la volta, i si volem, podrem transformar aquesta vella melangia en alguna cosa més, tot reconsiderant-la a la llum de les estrelles i fent que la nostra actuació repari totes les tristeses o les preocupacions més insospitades. I aprofitant la presència de tants astres en signes de terra, estiguem tan pràctiques i pràctics com sapiguem, que aquesta serà una bona postura a prendre en un dia com avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s