DIJOUS, 24 DE SETEMBRE DE 2020

El quart creixent de la Lluna es manifestarà avui en el cel del capvespre i mentre mirem embadalits i embadalides com la Lluna creix, potser en sentirem transportats a aquest territori lunar que és el del nostre satèl·lit i ens sentirem, literalment, a la lluna, com tantes altres vegades que la seva influència es fa important.

I és que com succeeix totes les vegades que hi ha quart creixent o quart minvant, avui el Sol i la Lluna formaran quadratura, un en el signe de Balança i l’altra en el signe de Capricorn i això serà suficient com perquè ens costi més decidir i fins i tot ens podem arribar a sentir una mica emboirats, com sempre que les dues lluminàries contraposen les seves lluminositats.

I és que si el Sol, que es poderós i que mira cap a un cantó, el de Balança, i la Lluna que és somniadora i que mira cap a l’altra, el de Capricorn, el resultat estarà fet de petites lluites o petites discussions i si Balança vol tenir cura de les formes en tot moment, a Capricorn no li vindrà tan de gust oblidar-se del fons. Però, en realitat, aquests dos signes saben arribar a profunditats importants i si Capricorn cedeix una mica, Balança potser s’oblidarà de tanta forma o de tan formalisme, perquè en realitat aquest signe d’inicis de tardor també sap arribar a les grans profunditats a les quals arriba Capricorn.

I mentre el Sol i la Lluna, com una parella més, es discuteixen al cel, nosaltres aquí a baix procurem fer-nos els despistats i intentem encarar el moment amb tota saviesa, que així tot serà més productiu i més amable, més bell i profund, que si volem, podrem amb tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s