DIMECRES, 23 DE SETEMBRE DE 2020

Afortunadament, avui els astres organitzaran al cel un triangle o gran trígon de foc entre Venus a Lleó, la Lluna a Sagitari i Mart a Àries, que serà molt significatiu i que ens omplirà de forces i d’esperances, perquè el foc és sempre ben inspirador i sota els seus auguris ens arribaran les millors intuïcions, aquelles que ens portin pels bons camins.

Doncs, encara que els mals aspectes astrals continuïn brillant en el sostre del cel, estaria molt bé que no els féssim gaire cas i ens aferréssim, de totes totes, a aquest estel volador que avui ens voldrà transportar i que ens omplirà amb tots els convenciments.

I com que la intenció és la que ho mou tot, formulem, com si fossin autèntics sortilegis, tot allò que considerem necessari per al nostre progrés espiritual i com a persones i, si ho fem així, ens adonarem que la nostra demanda portarà implícita una recol·lecció de demandes d’ordre més material, que es reformularan per elles soles, si hi posem el cor.

I no caldrà que fem una relació de propòsits i d’intencions, que si el nostre desig és verdader s’estendrà per ell mateix i ho ocuparà tot. I n’obtindrem solucions. Però, els dubtes poden intervenir a la contra i valdrà més abstenir-se d’anàlisis categòrics que no ens portin en lloc o que desactivin el nostre entusiasme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s