DIMARTS, 22 DE SETEMBRE DE 2020

Durant el matí el Sol encara transitarà pel signe de la Verge, a on hi haurà estat tot un mes, com de costum, però passat el migdia, el gran astre es posarà a fer les maletes i farà via en direcció al signe de Balança, a on hi arribarà exactament a les 15 hores i 31 minuts, a la ciutat de Barcelona (hora catalana), tot produint-se aquell moment còsmic que anomenem com a equinocci de tardor.

I a l’arribar a aquest moment tan important en què les hores de llum i les de foscor són iguals, entendrem perquè els antics van veure un símbol d’equilibri dibuixat a les estrelles i comprendrem el sentit de justícia que tenen els nascuts i les nascudes en aquest període.

I donat que el signe de Balança és també com un pont dels uns cap als altres, per una temporada, que també durarà un altra mes, intentarem posar-nos d’acord amb aquells éssers humans que tinguem més a la vora, i fins i tot amb aquells que tinguem més lluny, que a aquest signe li agrada el consens, la unió i les associacions i com va dir en Gandhi, un representant del signe, ara entendrem millor que mai que no hi ha camí per a la pau, que la pau és el camí. Procurem, doncs, intentar arribar a acords, com sempre fem durant aquest període. Temps vindran en què no hi estarem tant d’acord.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s