DIUMENGE, 20 DE SETEMBRE DE 2020

Amb l’entrada de la Lluna en el signe d’Escorpió s’organitzarà al cel una nova moguda, ja que es tornarà a formar un nou triangle de tensions que caldrà tenir en compte. Però, un excés d’aspectes harmònics també pot ser massa i són precisament els mals aspectes els que més ens fan reaccionar i, així, aquesta lluna d’avui oposada a Urà a Taure i fent quadratura amb Venus a Lleó, ens mobilitzarà en l’àmbit més expressiu i tindrem ganes de dir la nostra amb tota passió i vehemència i, gràcies a aquest triangle en signes fixes, defensarem les nostres idees gairebé a mort.

Però, si ho fem així, ens sentirem més alliberats i ens adonarem que era necessari fer-ho d’aquesta manera, ja que avui les nostres conviccions estaran més fortes i valdrà la pena que les comuniquem als altres i les compartim, que ja se sap que la unió fa la força i quan més siguem els que estiguem inclinats en una direcció i en una línia de pensament, més força tindrà aquest mateix pensament.

De totes maneres, el fet que la Lluna faci oposició amb Urà ens esverarà una mica i produirà excitació en nosaltres mateixos i fins i tot ens podrà provocar insomni.

Però, estar desperts i despertes és també una bonica condició, que ens permet observar la realitat sense perdre’ns detall.  Estiguem, doncs, ben a l’aguait davant de tota la nostra circumstància vital i expressem-nos amb totes les nostres forces.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s