DISSABTE, 19 DE SETEMBRE DE 2020

Avui la Lluna seguirà ben instal·lada en el signe de Balança i farà conjunció amb Mercuri en aquest mateix signe i això serà suficient com perquè ens balancegem més del compte i tinguem ganes de saber quina part de la realitat haurem d’escollir, que podria ser que avui ens sentíssim ficats en una bona cruïlla.

I és que el cel avui també formarà un triangle tancat i de vibracions no gaire harmòniques, que ens voldrà posar tensos i que voldrà que li donem un parell de voltes al món, tot intentar trobar la millor sortida.

Però, com que no som Superman i no podem donar la volta al planeta amb una revolada, ens haurem de conformar amb el que tinguem, tot intentant dilucidar quina podrà ser la millor solució que tinguem al nostre abast.

Però, és que Mart, des d’Àries, continuarà estirant de nosaltres i ens voldrà dràstics i autoritaris, i molt decidits, mentrestant els planetes que circulen per Capricorn ho voldran alentir tot per tal de reflexionar-ho, i aquesta Lluna i Mercuri a Balança voldran trobar la millor concordança entre totes els forces del cel.

Doncs, que de la discussió surti la llum i que d’aquestes tensions en surten els pensaments més útils i equilibrats, que així tot serà una altra cosa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s