DIVENDRES, 18 DE SETEMBRE DE 2020

El trígon exacte entre el Sol a Verge i Saturn a Capricorn ens posicionarà davant de la realitat i ens sentirem ben capaços d’aconseguir allò que volem i, per tant, estaria bé que fóssim molt conscients que els bons aspectes de Saturn amb els planetes i amb el Sol i la Lluna poden ser extraordinàriament benèfics i valdrà la pena que els aprofitem, tot canalitzant les nostres idees i desitjos i intentant materialitzar-los, que la persistència saturnina és molt encomiable i cal que la tinguem en compte.

I com aquell o aquella que no fa res i que fins i tot es fa l’orni, estaria bé que, sense fer-ne especial publicitat, rebléssim el clau d’allò que ens interessa, que qui cerca troba i preguntant es va a Roma.

Doncs, ja sabem, cap a on hem de tirar, cap allà a on els nostres desitjos siguin més factibles de ser realitzats, que aquest trígon del Sol i Saturn encara durarà uns quatre dies i hem de fer que giri en la nostra direcció, que mentre el Sol a Verge ho analitzarà tot, concretarà allò que falta i el que sobre amb una gran precisió, la presència de Saturn a Capricorn ho acabarà de precipitar tot i, com si sortís d’un alambí, n’obtindrem una essència que olorem per primera vegada. També hi trobarem la sal que ens farà adonar del valor que tindrà el nostre treball.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s