DIMECRES, 16 DE SETEMBRE DE 2020

La Lluna d’avui, ja en el signe de la Verge, organitzarà al cel una bona moguda i així ens sentirem transportats i transportades ben positivament, ja que aquest gran trígon de terra que avui brilla allà a dalt, també tindrà els seus resplendors i les seves espurnes aquí a la terra.

I donat que aquesta Lluna en el signe de la Verge ens voldrà treballadors i servicials, ordenats i metòdics, estaria bé que aprofitéssim el temps i ens tornéssim molt productius, tan productius com siguem capaços de ser. I com que seran Júpiter i Urà els astres que acabaran de conformar aquest triangle benèfic i reparador, fins i tot podem estar de sort (Júpiter) i ser capaços de retrobar les millors oportunitats (Urà).

Eixamplem, doncs, el cor i els pulmons i deixem-nos anar, que encara que al signe de la Verge conegui molt bé el que són les limitacions, per poc que ens hi esforcem, arribarem ben lluny i ens adonarem de la satisfacció que proporciona deixar les coses fetes i acabades.

Aquesta Lluna a Verge, a on en aquests moments també hi ha la presència del Sol, ens donarà forces per a transformar totes les coses i convertir-les en útils. Avui estarem especialment fructífers.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s